duminică, 18 decembrie 2011

Ce sa mai si zici .

      Vineri,dragii mei,a fost preselectia la teatru.Da, teatru . Stiu,stiu,ciudat:eu la teatru,brrrr!Dar am zis sa o incerc si pe asta,si am sperante mari ca iese.


     Coboram de la 3,din conserva,cu pasi repezi si sincer,cu emotii.Ma intrebam daca vor intelege cei din sala ce zic,daca o sa ma incurc,daca nu o sa pot scoate o iota.Acolo,am schimbat  parteneri,am ras,am creat-o pe Matilda.

    Am asteptat mult sa ajungem si noi,in primul rand din cauza emotiilor,apoi,se bagau multi in fata noastra -_- In schimb,au fost si scenete  incredibile :)) In special una mi-a placut ,aceea in care doua femei erau blocate in lift,una era toata moarta ca ii seara de Craciun si vrea sa fie cu familia,iar cealalta era in stil "Hater gonna hate".Creca aia mi-a placut cel mai mult.Desigur,or fost si scenete relativ penibile,dar .. a fost destul de okay.

   Deci,o capra.Matilda.Am furat o capra Matilda.O capra Matilda care statea pe balconul Mariei si nu avea ce rumega,mai prindea ceva cabluri din cand in cand.Andreea,le boss,a zis ca am furat eu,o capra.Eu,eu care sunt alergica la capre.Nu aveam pic de par de capra pe mine,ca altfel ma luau alergiile[ce-i drept,aveam ceva par,si  m-or cam luat,dar nu a observat nimeni :-"].




 Da,Matilda e ascunsa pe undeva,nici eu nu stiu unde.Poate maine,cand aflu rezultatul preselectiilor,ii voi zice Mariei unde i-am ascuns capra aia.

Un comentariu:

  1. Cele mai tari ati fost!! Jur!! Matilda????:o <3 doamne :x actrite de teatru ne facem:)):*

    RăspundețiȘtergere