vineri, 2 martie 2012

Parts.

"I wanna hate every part of you in me
 I can't hate the ones who made me."
                                         -YM@6 - Bite my tongue

     Stiu melodia de ceva saptamani,dar nu am ascultat-o bine decat ieri,si intelegeam "I wanna hate everybody ,you with me" si mi se parea foarte dragut ,dar am cautat,nici acum 10 minute versurile si  a fost ca si cum ai rasuci cutitul in rana.
   Viata mea pana acum,nu pot spune ca a fost tumultoasa ,ba chiar linistita[ce naiba sa se intample in nici 16 ani :))] DAR pot spune ca am crescut prea mult in doar 3 ani,de altfel si restul generatiei mele[desi ei inceput cresterea asta brusca mai devreme,pe la 10-11 ani :-j] ,si probabil deasta toti ma fac imatura si copilaroasa,pentru ca SUNT UN COPIL. Nici macar nu pot spune ca am intrat calumea in viata.
      Chiar si asa,cum eu sunt inapoiata,am suferit de cateva "tradari"[worst way of using this  word,ever],am avut prea multa incredere in destul de multe persoane etc. iar eu din toti cei care ii cunosc asimilez ceva,cat de putin.Si acum am cate ceva din fiecare persoana care demult imi era de treaba si acum  nu o suport,si e destul de nasol.Adica daa,pot sa ignor,dar...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu